Вишковић- Стевановић: Бициклистичка трка повезује Српску и Србију

19.04.2019 Актуелно

Вишковић је у Зворнику, гдје је дочекао и испратио учеснике 13. Међународне бициклистичке трке, рекао новинарима да ће Влада Српске наставити да подржава ову манифестацију.

– Ова међународна трка је представља повезивање два народа и добар догађај на обје стране ријеке Дрине – додао је Вишковић.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић рекао је да је Зворник данас показао да је град спорта и да је ово прилика да се за њега чује изван граница овог региона.

– Подржали смо ову манифестацију и чинићемо то и убудуће. Ово је само један у низу догађај гдје показујемо да желимо бити дио једне шире регије, него што је Бирач – додао је Стевановић.

Учесници 13. Међународне бициклистичке трке „Београд-Бањалука“ прошли су јуче кроз Зворник у 14.15 часова, према Власеници, а данас се враћају кроз Зворник на путу према Бањалуци.

Бициклистичка трка „Београд-Бањалука“, чији су покровитељи предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и премијер Вишковић, одржава се од 18. до 21. априла уз учешће 176 бициклиста из 30 земаља.

Архива