Цвијановићева најавила нове пројекте за oпштину Брод

23.12.2018 Актуелно
Цвијановићева је на прослави изборне побједе, коју је организовао Општински одбор СНСД-а у Броду, истакла да је СНСД већ 23 године у политичком животу, да иде узлазном линијом и да ради на добробит Републике Српске, свих локалних заједница и грађана. 
 
„Општина Брод је доказала колико је било важно сарађивати са Владом Републике Српске, да су реализовани бројни пројекти и колико је било важно бити дио свих тих активности“, рекла је Цвијановићева. 
 
Она је истакла да СНСД у добром расположењу прославља велику побједу на изборима сва четири нивоа и да хоће да покаже да партијска организација доноси добре резултате. 
 
Према њеним ријечима, СНСД данас у Броду обиљежава и друге успјехе – капацитет Републике Српске да може спровести изборе, побиједити на тим изборима, али и формирати власт након спроведених избора. 
 
„Имамо и нову Владу која данас у Народној скупштини Републике Српске расправља о буџету. Задовољна сам и сарадњом коју сам имала као предсједник Владе са општином Брод“, рекла је Цвијановићева. 
 
Предсједник Општинског одбора СНСД-а Брод Илија Јовичић изразио је задовољство посјетом Цвијановићеве и истакао да се вечерас окупио најагилнији дио чланства и симпатизера странке. 
 
„Овђе смо да обиљежимо побједу СНСД-а у Републици Српској и Броду. Очекујемо још боље резултате у будућем времену, јер смо стално у успону. Треба нам више јединства и слоге и резултати неће изостати“, рекао је Јовичић новинарима. 
 
Он је додао да СНСД у Броду води главну ријеч и да сноси одговорност за све што се дешава. 
 
„До сада смо ријешили многа питања уз помоћ Владе. Много тога смо започели и идемо ка томе да ова локална заједница ухвати корак с другима општинама Републике Српске“, рекао је Јовичић. 

Архива