Додик: Заједно ћемо верификовати број посланика ДНС-a

06.11.2018 Актуелно

 

„Они који су радили против коалиције у изборном периоду неће бити третирани као дио већине коју ми прихватамо из ДНС-а“, рекао је Додик новинарима у Добоју, одговарајући на питање да ли ће СДС-ови посланици замијенити поједине из ДНС-а у новој већини.

Додик је истакао да смјена директора Нове банке Милана Радовића нема везе са „најављеним обрачуном са мангупима“ и за сутра најавио смјену једног кадра из СНСД-а.

„Није ово никакав прогон и осветничка прича. Ради се о томе да смо заједно у овом послу и да има оних који желе да будемо заједно. Желимо да рашчистимо ситуацију. Желимо људе који желе да раде у јавном интересу и да очистимо политичку сферу од било каквих спекулативних и других примјеса“, појаснио је Додик.

Према његовим ријечима, са градоначелником Добоја и потпредсједником СДС-а Обреном Петровићем разговарао је и прије избора, те навео да Петровића интересује само програм за овај град.

„Петровић није поставио ниједан захтјев, док други прво траже неко мјесто за себе. Овдје су навели шта је њихов капацитет, програм и проблеми. Добој заслужује да буде представљен са позиције једног од министара у Влади Републике Српске, а то ћемо договарати овдје“, оцијенио је Додик. /

Архива