Ковачевић: Ако Говедарица тврди да је предсједник Републике, може рећи и да је Наполеон

14.10.2018 Актуелно

„До избора сви смо знали да је господин Говедарица неозбиљан кандидат за предсједника Републике, а сада сви можемо да видимо и да је неозбиљан човјек“, рекао је Ковачевић Срни коментаришући изјаву Говедарице да је побиједио на изборима и да му побједу за предсједника Српске нико неће одузети.

Он каже да СНСД није имао потребу да било шта краде, за шта их опозиција оптужује, јер изборни резултат који је постигао СНСД на овим изборима јесте резултат континуитета рада ове странке.

„Резултат који је СНСД остварио на посљедњим локалним изборима 2016. када су наши кандидати за начелнике и градоначелнике освојили око 365.000 гласова, вјерујем да ће то отприлике бити резултат нашег предсједника и будућег српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика сада када се преброје гласови који долазе поштом“, истакао је Ковачевић.

Он је позвао опозицију у Републици Српској да постане корективни, а не деструктивни фактор и да престану са покушајима да направе ванредно стање, јер грађани Српске то не желе.

„Грађани Републике Српске су на најбољи могући начин оцијенили њихову негативну кампању коју су водили све вријеме и никако не желе да се та кампања на било који начин настави. То су им поручили тако што су гласали за нас, а апсолутно против њих“, рекао је Ковачевић у изјави Срни.

Он је истакао да грађани Републике Српске желе да власт ради свој посао, да настави са развојем сваког сегмента живота у Републици Српској, а од опозиције сви грађани – и они који су гласали за и против њих, желе да буду корективни, а не деструктивни фактор у Републици Српској.

„Опозицију позивам да се уозбиље и да почну озбиљно и одговорно да раде свој посао. Ово што они раде је покушај прављења ванредног стања у Републици Српској, а грађани то не желе“, поручио је Ковачевић.

Архива