У Бронзани Мајдан смо дошли по осму побједу

01.10.2018 Актуелно

 „Ми се овђе добро разумијемо. Дошли смо по осму побједу“, поручио је Додик на трибини у Бронзаном Мајдану.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Жељка Цвијановић поручила је да ова странка гарантује стабилну Бањалуку и Републику Српску.

„Морамо сви заједно радити на стабилности институција, локалних и републичких, да бисмо се одржали на окупу. Наша политика је политика стабилне и јаке Републике Српске, општина и градова, наших села. Руку под руку морамо развијати нашу Републику. У овом крају смо увијек имали подршку“, додала је Цвијановићева.

Она је истакла да људи знају да СНСД ради и за јаку Републику и за јаку Бањалуку.

Цвијановићева је овом приликом навела да јој је жао што је ова кампања обиловала прљавштинама које не приличе људима који претендују да буду велики функционери.

„Ми не радимо такве ствари, ми радимо за Републику Српску, ми је градимо и јачамо“, поручила је Цвијановићева.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице три Никола Шпирић рекао је да на изборима очекује убједљиву побједу ове партије.

„Очекујемо већински пакет у Народној скупштини, али и убједљиву побједу за Парламентарну скупштину“, поручио је Шпирић.

Он је додао да велики број окупљених грађана у Бронзаном Мајдану говори да су већ опредијељени за кога ће гласати 7. октобра.

„Свуда је видљиво колика се подршка даје политици СНСД-а, са разлогом. Од Српске листе очекујемо у кантону десет четири посланика и очекујемо мјесто једног посланика у федералном парламенту, што је знак да се у Федерацији неће моћи одлучивати без СНСД-а, поготово у мјестима и насељима у којима су се Срби вратили“, закључио је Шпирић.

 

Архива