Избори ће показати још бољи резултат од анкетa

04.10.2018 Актуелно

Цвијановићева је у Власеници новинарима рекла да анкете показују стање на терену, али да зна да ће најважнија анкета бити 7. октобра.

„Знам да ће она показати још бољи резултат него што то показују ова истраживања јавног мњења, а упућује на то енергија и активизам који постоји. СНСД има јаку странку, страначку организацију, најбољу дефинитивно. СНСД је, када покрене моторе, велика машина која ради широм Републике Српске и увијек то ради на начин да донесе добро Српској, чува и безбједност и економију, штити и повећава приходе и води рачуна о томе да улаже широм Српске“, истакла је Цвијановићева.

Она је оцијенила да је превасходно важно за сваку политику, политичара, политичку партију или власт коју они чине, да покажу да су усмјерени да чувају своју Републику и да обезбјеђују стабилност, да раде стално на унапређењу, да играју утакмицу и не политичком и на економском терену.

Цвијановићева је рекла да је опозиција у Републици Српској ради на дестабилизацији Српске, да наступају крајње лицемјерно, неодговорно, нечовјечно.

Она је додала да је згрожена чињеницом да је неко могао да испали зољу у граду и било гдје, као и да људи из СДС-а сада немушто покушавају да се оправдају да нису познавали то лице.

„На свакој слици функционери СДС-а су заједно са тим људима. Шта је то, је ли то политика, је ли то понуда за Репулику Српску? То није никаква политичка понуда, то је зло. Ако смо то у стању да радимо једни другима, а бавимо се политиком, онда је то зло“, сматра Цвијановићева.

Према најновијем потпуно независном истраживању, које је спроведено од 28. септембра до 2. октобра, на подручју Републике Српске, на узорку од 6.800 испитаника Цвијановићева у односу на противкандидата Вукоту Говедарицу има предност од осам процената, однос је 41:33.

Кандидат за члана предсједништва из Републике Српске Милорад Додик добио би повјерење 57 одсто, а његов противкандидат Иванић 43 процента.

Фото галерија:

[widgetkit id=“135″]

Архива