СНСД има планове за развој и будућност Републике Српске

09.09.2018 Актуелно

 

СНСД је данас у Спортској дворани у Челинцу одржао предизборни скуп на којем је представио предизборни програм и кандидате за предстојеће опште изборе 7. октобра.

На скупу су говорили: Предсједник ОО СНСД Челинац и кандидат за посланика НСРС Владо Глигорић, кандидати за посланике у НСРС, Зоран Алексић, Зорица Кузмановић-Василић и др Владо Ђајић и носилац листе за ИЈ3 за НСРС Никола Шпирић, носилац листе за ПДПСБих за ИЈ1, Небојша Радмановић, кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик.

Милорад Додик
Очекује нас највећа српска побједа 7. октобра

Главно мјесто за политичке одлуке ће бити у Сарајеву, а не како је ту протекле четири године покушавано од СзП да буде Сарајево. Република Српска се брани и браниће се у Републици Српској. Република Српска мора бити стабилна.
Жељка Цвијановић, будући предсједник Републике Српске је мој и ваш избор. Ми тражимо подршку за тим СНСД-а за посланике, предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва а не појединачно. Ми смо људи љубави, а они који шире љубав воде у развој и напредак.
Издаја Иванића и СДС-а је у томе што нису чували Републику Српску и што су фаворизовали Сарајево на уштрб Бањалуке.
Зато, 7. октобра вјерујем и знам да ћемо сви сложно ићи „Под заставом Српске“, јер онак који нема вођу не зна ни куда иде.
Очекује нас највећа српска побједа. Република Српска је држава српског народа и они који живе у њој и тако ће у наредном периоду и остати.

Жељка Цвијановић
Настављамо да побјеђујемо за Републику Српску

Институције Републике су стабилне и ја сам због тога јако поносна. Ми настављамо да побјеђујемо за Републику Српску. СНСД има план за будућност. Вјерујем у јаку Републику Српску, у њене стабилне институције предвођену СНСД-ом, Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић.
Свједоци сте издаје интереса Републике Српске од стране СзП у протекле четири године.
У Сарајеву се неће послије 7. октобра, нападати њене институције и неће се спрјечавати њен развој.
Живјела велика побједа СНСД-а!

Владо Глигорић
Челинац наставља „Под заставом Српске“

Челинац и у наредне четири године наставља „Под заставом Српске“ и путем развоја и просперитета. Ми свој развој развијамо на подршци Владе Републике Српске и предсједника Републике Српске.
Наш циљ је већина у оба парламента и побједа Жељке Цвијановић и Милорада Додика.

Зоран Алексић
Мајка историја нам дала слободу

Мајка историја нам је дала Републику Српску, слободу и Милорада Додика, нашег предсједника који има визију развоја и одбране Републике Српске. Циљ нам је велика и брутална побједа СНСД-а, Жељке и Додика.

Зорица Кузмановић-Василић
Дјела најбоље говоре

Иза СНСД-а Жељке и Додика су велики капитализовани пројекти и наша дјела најбоље говоре о нама. Они су гаранција наше велике и убједљиве побједе 7. октобра.

Владо Ђајић
Мост између Републике Српске и Србије

Данас смо поставили камен темељац за мост који повезује Републику Српску и Србију, а који није на Дрини. Средствима Стрбије и Републике Српске градимо у Челинцу.
Ја као човјек који је рођен у Челинцу желим да вам кажем да је СНСД државотворна и уставотворна странка која Републику Српску води путем сигурног развоја и зато сам ја са њима.
Гласајте 7. октобра за СНСД, Милорада Додика и Жељку Цвијановић.
Изборе смо већ данас завршили нокаутом, а то ћемо овјерити 7. октобра.

Никола Шпирић
СНСД побједник ових избора

Када се народ пита одговор је прост: „Додика за побједника“.
Слободно се може рећи да су СНСД, Жељка Цвијановић и Милорад Додик побједници ових избора.
Питам се како се зове мрак ако су они свитање. Немогуће је поређење између Жељке и Говедарице. Жељка је сигурно предсједник Републике Српске.

Небојша Радмановић
Републику Српску ћемо бранити до посљедњег даха.

За Републику Српску ћемо се у Сарајеву борити до посљедњех даха. СзП је у протекле четири године радио у Сарајеву против Републике Српске и издавајући њене инетерсе. СНСД то прекида и наставља новим путем и са новом визијом развоја.

Фото галерија:

[widgetkit id=“95″]

Архива