Шулић: Станивуковић у свој ријалити покушао да увуче и хероја Гаврила Принципа

10.09.2018 Вијести

Шулић је нагласио да је „посебно смијешно када Станивуковић, који је напао предсједника и премијерку Републике Српске, за себе каже да је Гаврило Принцип“.

Он је констатовао да је мало људи у нашој историји који се могу поредити са Гаврилом Принципом, његовом храброшћу и његовом жртвом за слободу, а најмање би то могао да ради Станивуковић.

-Подсјетићу га да је Гаврило Принцип био борац за слободу нашег народа, а против власти која је била окупациона, док је Станивуковић напао народну власт у Српској коју је наш народ бирао, а и члан је странке која отворено сарађује са странцима који се код нас понашају као окупатори, тако да је он дио снага против којих би и данас био Гаврило Принцип као што смо и ми који само можемо рећи да имамо част што смо на Принциповом путу и што имамо исте принципе, а никако се не сматрамо достојнима да се поредимо са њим – поручио је Шулић.

Он је још једном позвао све учеснике у политичкој борби, а посебно младе, да ту борбу воде коректно, достојанствено и честито.

– Немојмо се служити провокацијама и подметањима! Изађимо пред народ и пустимо народ да одлучи. Одлука народа на изборима за нас је светиња – нагласио је предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић.

Архива