Шпирић: Младен Иванић одговорао Младену Иванићу

28.09.2018 Актуелно

 

„Дуго најављивања конференција за новинаре претворила се у одговарање Младена Иванића на питања Младена Иванића у његовом познатом стилу – ‘нисам видио, нисам чуо, нисам потписао, не знам ја ништа, мајке ми'“, истакао је Шпирић.

Он је оцијенио да је срамна његова данашња конференција за новинаре, као што је срамно када Иванић и његови трабанти упорно тврде да не постоји уплитање странаца у изборе у БиХ.

„Очигледан примјер директног уплитања странаца је стављање мене и моје породице на амерички црну листу 20 дана прије гласања да би помогли Младену Иванићу и миљеницима сарајевске чаршије. Можда су очекивали да нас још бомбардују осиромашеним уранијумом што су већ чинили раније, али ни то не би помогло српским издајницима“, рекао је Шпирић.

Он је нагласио да за Иванића није проблем што му се привиђа наводно уплитање Србије и Александра Вучића у изборе како би и на њу и на њега скренуо негативну пажњу међународне заједнице.

„Зашто то чини за сада зна само он и они који су му наредили да то каже, а одговор очекујем 7. октобра од грађана на изборима који ће јасно рећи шта мисле о њему и Британцима који га упорно подржавају и покушавају да нам га наметну још један мандат из само њима познатих разлога“, оцијенио је Шпирић.

Архива