Додик у Лакташима: Идеја СНСД-а саобраћајна и политичка интеграција са Србијом

08.09.2018 Актуелно

 

Додик је на централној трибини СНСД-а истакао да је било немогуће правити државу, да су сви били против ње, али да је иза те намјере стајала љубав српског народа. „Данас имамо нашу државу која се зове Република Српска и њену слободу“, истакао је Додик, који је кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

Он је поновио да ће СНСД на предстојећим изборима остварити убједљиву побједу на свим нивоима, те да у иде у Сарајево да „побиједи у гостима“ јер мора ојачати снагу Републике Српске будући да тамо постоје неки људи који јој не мисле добро.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да је СНСД увијек радио за Републику Српску, а да су они који се данас нуде звиждали у Народној скупштини и настојали блокирати институције.

Она је изразила увјерење да ће СНСД остварити убједљиву побједу на предстојећим изборима, након чега ће се радити према програму странке.

Цвијановићева је оцијенила да ће Додик бити нови српски члан Предсједништва БиХ да заустави издају коју су „тамо вршили Младен Иванић и његови `циркус министри`“.

Кандидат СНСД-а за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Бранислава Милекић позвала је грађане да 7. октобра изађу на изборе и гласају за Додика и Цвијановићеву.

„У Лакташима смо се прије више од 20 година опредијелили за СНСД и Милорада Додика који нас није изневјерио. Зато овог пута најснажније подржите Додика“, поручила је Милекићева.

Милекићева је оцијенила да грађани Српске треба да подрже Цвијановићеву зато што је у сложеним условима сачувала стабилност буџета Републике Српске, повећала пензије и социјална давања, као и зато што се бори за мајке и материнство и за болесну дјецу.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Саша Поповић рекао је да грађани треба да гласају за СНСД и њене лидере, јер су преузели улогу судбине вођења народа и државе у своје руке. 

Архива