Додатни економски развој за Лопаре и сва мјеста у Српској

18.09.2018 Актуелно

„Очекујемо велику подршку грађана и вјерујемо да ће Лопаре бити дио побједничког корпуса СНСД-а који се креће кроз Републику Српску до апсолутне побједе 7. октобра“, поручио је Додик уочи трибине СНСД-а која је одржана на платоу испред хотела „Мајевица“.

Он је рекао да подршка изборним листама СНСД-а у локалним заједницама Српске достиже више од 50 одсто и да у Лопарама очекује знатно приближавање тој цифри.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је новинарима да страначко окупљање у Лопарама није класична кампања него прилика да се покажу јединство, заједништво и опредијељеност грађана за подршку политици СНСД-а.

„Кампању воде навијачи, али утакмицу добијају играчи и тако ће бити и овај пут, зато што с друге стране немамо играча. Нису одиграли ниједну утакмицу, а ону коју су имали прилику да играју, играли су погрешно на нивоу БиХ, у Сарајеву“, рекла је Цвијановићева и најавила велику изборну побједу СНСД-а.

Према њеним ријечима, Влада Републике Српске уложила је знатна средства у сваку од општина, па и у Лопаре, а излазила је у сусрет локалним заједницама и у најтежим временима.

„Та су најтежа времена далеко иза нас. Ми данас имамо стабилан буџет, знамо да требамо додатно развијати наше општине и сви пројекти коју су нам достављени или су у фази реализације или су већ реализовани“, истакла је Цвијановићева и најавила наставак подршке Владе Српске пројектима развоја локалних заједница.

Фото галерија: 

[widgetkit id=“107″]

Она је поручила да само стабилне институције могу имати стабилан буџет и да само стабилна власт може обезбиједити стабилан буџет.

„То је наша порука увијек, стабилна Република, стабилан буџет, а то даје стабилна власт на челу са СНСД-ом“, закључила је Цвијановићева.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Репблике Српске из Изборне јединице шест Саво Цвијетиновић рекао је новинарима да Лопаре желе да покажу да су дио побједничког тима СНСД-а, патриотског концепта и одговорне политике према народу и Републици Српској.

Он је критиковао опозициони политички блок, наводећи да су забранили улазак у Српску руском писцу, али су позвали у госте министра иностраних послова самопроглашеног Косова и закључио да је вријеме за промјене у Лопарама до којих ће доћи 7. октобра.

Носилац посланичке листе СНСД-а за Народну скупштину у Изборној јединици шест Недељко Ћорић рекао је у Лопарама да СНСД зна кључне проблеме ове локалне заједнице, наводећи да су то водовод и путна комуникација старим путем према Тузли, те да су спремни да одговоре тим изазовима.

„Ми нисмо странка која жели да учествује у прљавој кампањи, него желимо да са својим народом градимо будућност и да докажемо да имамо повјерење свог народа, као што смо га имали годинама“, рекао је Ћорић и додао да супротни политички блок шири нервозу јер нема подршку народа.

Архива