Koвачевић: Кандидати СНСД-а су провјерен тим за Српску

21.06.2018 Актуелно

Ковачевић сматра да Босић у својој дугогодишњој каријери нема забиљежено ништа осим константних неуспјеха и пораза.

„Његове прогнозе сматрамо потпуно ирелевантним, јер је више пута прогнозирао побједу опозиције коју је предводио, а та побједа, као што сви у Српској знају, није се никада догодила“, рекао је Ковачевић.

Према његовим ријечима, СНСД кандидује провјерен тим за Републику Српску, за разлику од опозиције која кандидује два човјека која никада ништа нису радила заједно и долазе из двије различите политичке партије.

„Један је на почетку, а други на заласку политичке каријере. Један је тек постао лидер политичке странке, а други је то већ препустио и итекако се спремио за политичку пензију“, истакао је Ковачевић.

Он је нагласио да су кандидати СНСД-а најзаслужнији за све оно што је добро у Републици Српској и додао да истраживања јавног мњења показују њихову убједљиву побједу.

„У медијима смо могли видјети да је чак и опозиција имала истраживања која показују да ће кандидати СНСД-а и коалиције убједљиво да побједе. Ми имамо чак и нова истраживања по којима је та предност још убједљивија“, истиче Ковачевић.

Архива