Цвијановић: Као предсједник Републике наставићу да радим добар посао за Српску

10.06.2018 Актуелно
Цвијановићева је истакла да ће као предсједник Републике промовисати институције Српске, важност јединства у Републици Српској од локалног до републичког нивоа, као и да ће промовисати веома озбиљан наступ српских представника на ниову БиХ.
 
„To ћемо имати са предсједником /Милорадом/ Додиком који ће бити члан Предсједништва. Тада ћемо моћи да повежемо ствари и да пуном паром радимо за Републику која постаје, сигурна сам, све боља и успјешнија“, pекла је Цвијановићева новинарима у Вукосављу.
 
Цвијановићева је објаснила да има право да тражи подршку бирача и грађана Републике Српске због свега постигнутог, као и због њеног односа према грађанима и институцијама Републике Српске.
 
„Не постоји ниједан дјелић Републике Српске у којем нисам била и учествовала у различитим пројектима и реализацији пројеката који су на добробит наше Републике и свих наших локалних заједница“, рекла је Цвијановићева.
 
Она је истакла како може да сваког погледа и тражи подршку, те подсјетила како су пензионери за вријеме њеног мандата као премијера добили повећање од 20 одсто што никад до сада није забиљежено у Републици Српској.
 
Цвијановићева је напоменула да подршку може да тражи и од пољопривредника, јер знају како су била тешка времена, али су одређене ствари стабилизоване.
 
Према њеним ријечима, када је ријеч о борачким категоријама обезбјеђивана су повећања, ове године за породичне и личне инвалиднине и када је у питању годишњи и мјесечни борачки додатак.
 
Цвијановићева је поменула и неке будуће програме, те указала да у оквиру борачке популације има још једна групација према којој се мора интервенисати.
 
„Сада се на томе ради. Очекујем да ћемо ускоро потписати меморандум који ће третирати и то питање. Дакле, немам проблем да било кога погледам у очи и затражим подршку“, нагласила је Цвијановићева.

Архива