Мркоњић Град једна од најперспективнијих и најсређенијих општина у Републици

02.04.2018 Актуелно

Додик је истакао да Мркоњић Град има чим да се поноси, јер је то данас једна од најперспективнијих и најсређенијих општина у Републици.

„Мркоњић је био разрушен, девастиран, учинили смо све да то буде једна од најперспективнијих општина у Српској. Овдје смо девет пута побиједили у непрекидном низу на изборима“, нагласио је Додик и додао је то све било могуће зато што је општинска организција у Мркоњићу дала важне кадрове и за општину и за Републику.

Додик је навео да су ти људи предано радили, руководили и обављали своје дужности, те захвалио становницима Мркоњић Града за подршку коју дају СНСД-у.

Тегелтија је напоменуо да се данас обиљежава 20 година СНСД-а у Мркоњић Граду, да су сви добри пројекти у овој општини реализовани захваљујући СНСД-у, те поручио да ће ова странка и даље бити најјача политичка опција у Мркоњић Граду.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић честитала је Мркоњићанима на добрим резултатима које остварују на изборима.

„Сигурна сам да ћемо и ове године сви заједно дати допринос једној великој и доброј идеји, а то је јака Република Српска и задовољни наши грађани“, рекла је Цвијановићева.

Архива