Цвијановић: Јако сам незадовољна радом Савјета министара БиХ

16.04.2018 Актуелно

 

Она је нагласила да већ традиционално у Сарајеву влада опредјељење да се угуши све оно што долази из Републике Српске и да се обезвриједи, омаловажи и игнорише оно што је у уставној надлежности Републике Српске.

-Осим тога, незадовољна сам и оним људима који долазе из Републике Српске, а сједе у разним институцијама, укључујући и Савјет министара, који су угушили сваку комуникацију са Републиком Српском и нису никада схватили важност тога да заједнички доносимо рјешења и усаглашавамо ставове без обзира што припадамо различитим политичким партијама. Кад све то саберете, добијете један веома мршав резултат – истакла је Цвијановићева.

 

НАДАМО СЕ ДА ЋЕ УИО БиХ УСКОРО ВРАТИТИ СРПСКОЈ 28 МИЛИОНА КМ

Премијерка Српске Жељка Цвијановић изразила је наду да ће Управа за индиректно опорезивање БиХ ускоро вратити Српској 28 милиона КМ, према ранијој одлуци Суда БиХ.

„То су средства на која Српска свакако рачуна, јер знамо да постоји таква одлука. Било би добро да се то догоди у овом периоду, прије ребаланса републичког буџета“, рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

Архива