Полазници „Школе нових лидера СНСД“ уручили донацију Дому „Рада Врањешевић“

21.12.2017 Актуелно

„Према договору са управом Дома која нам је рекла да су штићеницима Дома у овим хладним данима неопходне кућне папуче одлучили смо да свој дјеци која се налазе у овом Дому поклонима по један пар папуча. Ово је скромна донација и њен циљ је да свима укаже на потребу показивања константне бриге за ову категорију наших суграђана“, рекао је полазник Школе нових лидера СНСД Милош Ратковић из Бањалуке.

Полазници Школе нових лидера истичу да су идеју за ову акцију добили на посљедњем одржаном модулу овог програма и да се надају да ће својим примјером мотивисати и друге струкутре у оквиру наше странке, али и цијелог друштва на сличне акције. Полазници истичу да је ова донација само једна од активности које у наредном периоду планирају да проведу, а које имају за циљ јачање осјећаја солидарности у нашем друштву.

„Солидарност је једна од основних вриједности око које смо окупљени јер само солидарно друштво може бити срећно друштво, а то је оно чему сви морамо да тежимо“, истакли су учесници данашње акције.

Школа нових лидера СНСД је програм наше странке који окупља 32 члана СНСД млађа од 25 година. Циљ програма је да надареним младим члановима наше странке пружи политичка и друштвена знања и вјештине потребне свакоме ко у будућности жели да заузме важно мјесто у друштвеном и политичком животу.

Програм траје годину дана и реализује се кроз седам модула, а полазници су одабрани на интерном конкурсу на који се пријавило више од 200 младих чланова СНСД.

Архива