OO СНСД у Угљевику свечано обиљежио 20 година успјешног рада

23.12.2017 Актуелно

 

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић пренио је страначким колегама поздраве лидера СНСД-а Милорада Додика и подршку врха странке за припрему овог општинског одбора уочи избора.

„И овај свечарски тренутак искористићемо за разговор о проблемима и о томе шта са врха странке можемо помоћи да СНСД у Угљевику направи што бољи резултат“, рекао је Вишковић.

Он је додао да СНСД у Угљевику увијек остварује знатно боље резултате на парламентарним изборима, него на локалним.

„Сазрело је вријеме да СНСД у Угљевику 2018. године постигне знатно бољи резултат него икада и помоћи ћемо им у томе. То не треба само Угљевику, него и Републици Српској“, поручио је Вишковић.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Угљевик Милутин Тасовац рекао је на свечаности у хотелу „Комсар“ да је странка основана у тешка времена и да након двије деценије успјешног дјеловања с поносом додјељују плакете захвалности оснивачима и људима који су свих тих година били вјерни политици СНСД-а.

„Остајемо на темељима политике Главног одбора и предсједника СНСД-а Милорада Додика и очекујемо да идуће године покажемо највећу могућу снагу и вољу и побиједимо на изборима“, рекао је Тасовац новинарима.

Он је најавио наставак залагања СНСД-а у Угљевику на промоцији и развоју ове општине у којој дјелују као опозиција у локалном парламенту.

„Нисмо у власти, али радимо на промоцији Угљевика и на његовом развоју, како бисмо створили боље услове за живот и рад суграђана“, истакао је Тасовац.

Одборник СНСД-а у Скупштини општине Угљевик Зоран Лазић истакао је да ова странка брине о својим оснивачима и старим члановима, али пружа прилику и младим људима да креирају бољу будућност.

На свечаности су уручене плакете за вјерност, политички рад и допринос развоју СНСД-а за 15 истакнутих чланова и оснивача ове странке у Угљевику.

Свечаности у Угљевику присуствовали су и народни посланик СНСД-а Свето Јовановић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Недељко Ћорић и представници ДНС-а из Угљевика и Лопара.

Архива