Игор Радојичић проглашен за личност године

11.12.2017 Актуелно

Радојичићу је признање, које му је уручио замјеник директора „Независних новина“ Александар Копања, припало јер је успио да покрене и иницира бројне пројекте, водећи се тиме да би Бањалука у наредном периоду требало да постане препознатљив регионални центар.

„Ово је први пут да неко са нивоа локалне заједнице добије овако значајно признање. Драго ми је јер су препознати бројни значајни пројекти које сам са својим тимом покренуо у Бањалуци“, рекао је Радојичић новинарима.

Он је навео Бањалуку у будућности види као малу, уређену европску пријестоницу и регионални центар у коме ће грађани имати све услове за нормалан живот, али која ће бити и максимално отворена за привреднике и туристе.

Манифестацији у бањалучком Хотелу „Босна“ присуствовали су предсједник Српске Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Недељко Чубриловић, предсједавајући Предсједништва БиХ Драган Човић, министри у Влади Српске, као и други бројни представници политичког, дипломатског, привредног, медијског, спортског, културног и свих осталих сфера живота.

Архива