Додик у Нишу: Српска се радује сваком успјеху Србије, ми смо један народ

17.12.2017 Актуелно

 

Додик, који је заједно са предсједником Србије Александром Вучићем обишао нови Клинички центар, рекао је да је ово једна од најбољих здравствених установа које имао прилику да види.

„Република Српска и Србија у посљедњим годинама имају најбоље могуће везе и односе, што смо ми у Српској увијек хтјели. Управо то се сада и дешава и зато није ни чудо, а за неке можда и јесте, да заједно прослављамо било који успјех, и овдје у Србији и у Републици Српској“, рекао је Додик.

Он каже да овај успјех на једнак начин доживљавају и у Републици Српској и у Србији, јер ту живи један народ који има свој начин живота који треба поштовати и развијати на најбољи могући начин, уз уважавање других.

„Вјерујем да ће Клинички центар користити најмањи могући број људи, али они којима је ово потребно заиста имају савремене и најбоље услове, не само зграде и опрему, него и љекарски кадар који је одушевљен чињеницом да су коначно досањали свој сан да добију најсавременију опрему, најсавременији амбијент и да могу квалитетно да раде свој посао“, рекао је Додик.

Архива