Додик свечано отворио ски-сезону на Јахорини

14.12.2017 Актуелно

 

„Желим да честитам руководству Олимпијског центра /ОЦ/ “Јахорина“ на веома успјешној припреми за почетак сезоне. Ово је било могуће захваљујући агилном раду и пословима који су обављени на планини уз помоћ Владе Републике Српске“, рекао је Додик новинарима.

Он је навео да је у прошлим и у овој години уложено више од 50 милиона КМ у побољшавање комуникација, а за ову годину одобрено је 11 милиона КМ, за потребе система за вјештачко осњежавање стаза.

„Јахорина је референтна дестинација за све који желе скијање и одмор. Мислим да је први пут све урађено максимално добро и да су обједињени сви релевантни фактори, и јавни и приватни, како би се Јахорина понудила као најбољи могући избор у овом времену“, рекао је Додик.

Он је захвалио свима који подржавају Јахорину, а гостима је пожелио угодан боравак и одлично скијање.

Свечаном отварању ски-сезоне присуствовали су и предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић, градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић, начелници општина у овом дијелу Српске и бројни гости.

Директор ОЦ „Јахорина“ Дејан Љевнаић рекао је да Центар спремно дочекује сезону са одлично уређеним и проширеним стазама.

Он је захвалио предсједнику Републике Српске Милораду Додику и предсједнику Владе Републике Српске Жељки Цвијановић за изузетну и свесрдну подршку развоју ОЦ „Јахорина“, као и представницима локалних заједница.

Архива