Предсједник Српске у Београду посјетио редакцију „Новости“

10.11.2017 Актуелно

 

Додик, који је посјетио просторије „Новости“, рекао је за Срну да је ово једна од најважнијих и највећих медијских кућа, те једна од најчитанијих новина и у Републици Српској.

Он је навео да „Новости“ имају континуитет који нико није имао у Србији, одржале су се у различитим системима и временима, увијек биле актуелне и читане.

Додик је навео да је дошао у „Новости“, како би се руководству и свим запосленим захвалио за дугогодишње праћење и подршку политици Републике Српске, прије свега људима који живе у Српској.

„Наша борба на политичком плану је веома сложена. Али, и у вријеме тешких ратних година, `Новости` су биле уз нас. Ми их доживљавамо као наше домаће новине“, рекао је Додик.

Предсједник Додик је напоменуо да статистике показују да су „Вечерње новости“ један од најчитанијих писаних медија у Републици Српској у овом тренутку.

Он је пожелио „Новостима“ сваку врсту успјеха, да буду боље и моћније и да прате развој медијске технологије.

„За све на овим просторима, а за Србе поготово, важно је да овај писани облик остане доступан свим грађанима још дуго година“, истакао је Додик.

Главни и одговорни уредник „Вечерњих новости“ Милорад Вучелић изразио је добродошлицу, како је рекао, једном од најдражих гостију и да та посјета представља велику част и задовољство овом медију и њему лично.

„Лично сам срећан и задовољан што је председник Додик нашао времена и дошао у `Вечерње новости`. Ми га дочекујемо са великом љубављу и разумевањем и великом подршком, коју можемо да му дамо у његовој борби и читавом политичком раду за Републику Српску и укупно српство. Од срца му желимо добродошлицу. Миле, велика нам је част што си дошао“, рекао је Вучелић.

Архива