Радојичић поново изабран за предсједника ГрO СНСД Бањалука

25.10.2017 Актуелно

 

На сједници су изабрана и два потпредсједника ГО СНСД-а Бањалука Жељка Цвијановић, која је потпредсједник СНСД-а и Срђан Амиџић.

За секретара ГО СНСД-а Бањалука изабран је Зоран Поповић који је до сада водио рејонски одбор ове странке у насељу Старчевица.

Изабрано је и Предсједништво Градског одбора СНСД-а Бањалука са 26 чланова, док је једно мјесто у том тијелу, одлуком ГО СНСД-а Бањалука, остављено слободно.

Радојичић је рекао новинарима у Бањалуци да је ГО СНСД-а Бањалука данас завршио конституисање својих органа, те изразио очекивање да ће овај састав ГО бити успјешан, прије свега, за град Бањалуку.

„Сваки изборни циклус је само посљедица успјешног посла који траје континуирано. Овај ГО има задатак да одржава велику и снажну организацију која обухвата 247 мјесних одбора и 16 рејонских одбора, организације младих, жена, пензионера…“, рекао је Радојичић.

Он је навео да изабрани ГО има задатак да успјешно подржава градску власт Бањалуке, којом доминира СНСД.

„Овај сазив је дио комплетне организационе структуре СНСД-а, као највеће партије, и мора блиско да сарађује са републичким властима. То су три ослонца и пред нама је много послова и задатака на локалном и републичком нивоу“, рекао је Радојичић.

Он је поручио да овај ГО може донијети успјех СНСД-у на предстојећим општим изборима, те остати најбоља и најуспјешнија политичка партија у Бањалуци.

Сједници ГО СНСД-а Бањалука у Културном центру Бански двор присуствовали су бројни функционери странке и министри из СНСД-а у Влади Српске.

Нови Градски одбор СНСД-а Бањалука изабран је на Изборној конференцији одржаној 8. октобра.

Бањалучка организација СНСД-а има више од 26.000 регистрованих чланова, 247 мјесних одбора, 16 рејонских одбора, те 10 комисија и савјета.

Архива