Hедолично и кловновско понашање опозиције у скупштини

18.10.2017 Актуелно

 

„Невјероватна је чињеница да већ у дужем временском интервалу опозиција бјежи да се изјасни о врло битним питањима за Републику Српску, као што је, рецимо, синоћ била Резолуција о војној неутралности. Умјесто што су пиштаљкама и урлањем по Народној скупштини покушали да зауставе њен рад, мислим да би боље било да су бар на пет минута зауставили рад Парламентарне скупштине БиХ и на тај начин показали шта мисле о срамној пресуди Насеру Орићу или непроцесуирању њиховог колеге Шефика Џаферовића или Атифа Дудаковића за ратне злочине над Србима“, рекао је Додик Срни.

Према његовим ријечима, ако нису смјели ни толико, могли су бар са пиштаљакама отићи пред Суд и Тужилаштво БиХ и на тај начин показати да дијеле патњу својих сународника из Подриња, када се нису удостојили да дођу на састанак који је тим поводом сазвао предсједник Републике.

„Овако су по налогу Орићевих покровитеља дошли да звижде народној вољи исказаној на демократским изборима у Републици Српској. Не вјерујем да је овакво понашање опозиције замишљао ни наш народ када им је давао глас“, рекао је Додик.

Архива