Додик: CНСД новим људимa оснажyje раније и утврђуje нове политике

08.10.2017 Актуелно

Додик је рекао да га радује то што се у партијску структуру уводе нови људи, наводећи да се на приједлогу листе за чланове Градског одбора СНСД-а Бањалука налази 50 одсто нових имена.

„То говори да нам треба нова динамика, нови љиди средње генерације, јер СНСД полако, али сигурно, врши трансформацију уводећи нове људе, кадрове да би оснажио раније политике и утврдио нове политике“, рекоа је Додик новинарима у Бањалуци, гдје присуствује Изборној Конференцији Градског одбора СНСД-а.

Он је поновио да је циљ СНСД-а апсолутна побједа на наредним изборима на свим нивоима.

„Наш циљ је 50 одсто на свим нивима за БиХ и Републику Српску и побједа оба кандидата СНСД-а“, додао је Додик.

Он је нагласио да вјерује да СНСД за то има потенцијал, те да ће и данашња Изборна конференција показати снагу и моћ, те захвалио Градској оранизацији СНСД-а Бањалука за истрајности у успјеху који остварују у том граду.

Додик је рекао да Градска организација СНСД-а Бањалука служи за понос за цијелу партију, јер је показала континуитет у вођењу политике СНСД-а која добија велику подршку града, становништва и гласача.

„Са поносом могу рећи да је та подршка успјешан резултат Градске управе Бањалука, гдје су кадрови СНСД-а“, напоменуо је Додик, те додао да су они у посљедњих годину дана стабилизовали цијелу градску структуру и омогућили нови полет у граду, што говори да су предложени и изабрани прави кандидати за градоначелника и његове сараднике.

Према његовим ријечима, успјешно вођење града Бањалука најбоља је потврда такве политике СНСД-а, који то ради у континуитету дужи низ година.

Изборној конференцији присуствује потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, чланови Градског обора, руководство СНСД-а.

Архива