Апсолутна побједа на свим нивоима власти

10.09.2017 Актуелно

1. Савјетовање је било у функцији припрема општих избора који ће се одржати 2018. године
2. Побједа за појединачне функције, Предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ, апсолутна већина од 50% у НСРС и 10 посланика у Парламенту БиХ са коалиционим партнерима, један посланик у Парламенту ФБиХ и већина у Дому народа ФБиХ
3. Констатовано је да је на сцени покушај уређења нових односа у БиХ и јединствени закључак је да БиХ може опстати као дејтонска са два ентитета и три народа и такође да је политика СзП била издајничка.
4. СНСД не одустаје од референдума, али међународне околности не иду у прилог његовог одржавања као и недостатак унутрашњег консензуса који због издајничког става СзП-а не постоји и немогуће га је са њима постићи. ПДП, СДС и НДП, односно Иванић, Чавић и Говедарица не желе самосталну Републику Српску.
5. Подршка доношењу Декларације о статусу Срба у региону и формирању Фонда који ће финансирати Република Српска и Србија.
6. До маја 2018 одржати састанке Извршног комитета у свакој ИЈ, укључујући и ФБиХ, а у мају мјесецу заједнички састанак оваквог типа

Видео галерија:

[widgetkit id=“86″]

 

 

 

 

Архива