Oрганизовањeм „cкупштине народа“ опозиција потврђyje дa pади на рушењу институција Српске

25.09.2017 Актуелно

Разлика је само у томе што су организатори у Федерацији БиХ могли рачунати на велики број незадовољних грађана, док је у Републици Српској спремност да руши и урушава институције Српске исказало само десетак усамљених посланика опозиције.

СНСД сматра да само онај ко жели урушавање и нестанак Републике Српске може приступити стварању измишљених и паралелних институција, а за СНСД ће увијек постојати само једна Народна скупштина и у којој ће само народ Републике Српске, а не било која страна амбасада или Сарајево, одређивати ко ће бити власт, а ко опозиција.

А за кога народ у Републици Српској мисли да треба бити власт јасно су јуче исказали и грађани Трнова у Источном Сарајеву.

СНСД овом приликом изражава своју захвалност грађанима Трнова који су јуче на ванредним изборима за начелника општине Трново у великој већини гласали за кандидата СНСД-а Драгомира Гаговића, придружујући се на тај начин свим оним општинама широм Републике Српске у којима је прошле године на локалним изборима СНСД освојио убједљиву побједу.

И становници Трнова су јуче још једном доказали да Република Српска није подијељено друштво, како неки покушавају лажно приказати, јер је доминантна већина грађана Српске опредијељена за владајућу коалицију предвођену СНСД-ом.

Побједу у Трнову посвећујемо нашем Горану Вујичићу, који је свој живот посветио развоју Трнова. СНСД и Трново га неће никада заборавити.

 

Архива