Додик примио делегацију ОО СНСД Теслић

18.09.2017 Актуелно

Делегација теслићког СНСД-а je предсједнику пренијела очекивања да ће у Општини Теслић доћи до крупних политичких промјена и да je локална власт предвођена СДС-ом неповратно изгубила повјерење грађана због лошег рада, непринципијелних коалиција и све бројнијих афера.

Заједно са делегацијом СНСД-а са предсједником Додиком састао се и Богдан Ђукић, досадашњи одборник СДС-а у Скупштини општине Теслић, члан ИО СДС Теслић и одборник који je био трећи no броју личних гласова на протеклим изборима у Теслићу.

Богдан Ђукић je предсједника Додика упознао са својом одлуком да напусти политичку странку СДС за коју сматра да не дјелује у складу са оним политикама за које су joj грађани Теслића и Републике Српске дали повјерење и да je у наредном периоду спреман да дјелује у склопу политичког блока који на прво мјесто ставља интересе јачања Републике Српске и оне принципе због којих je и основан сам СДС.

Ђукић je истакао да je све теже патриотски оријентисаним гласачима СДС-а објаснити одређене потезе руководства те странке, a да je СДС и на локалном нивоу све више у функцији појединих личних интереса, a све мање у функцији општине.

Предсједник Додик се захвалио господину Ђукићу на подршци и истакао да je СНСД отворен за све оне људе и домаћине који имају неспоран углед у срединама из којих долазе и који су свјесни да je СНСД заступник политика које чувају Српску.

Предсједник Додик je нагласио да зна да у СДС-у има много чланова којима je интерес Републике Српске на првом мјесту и да од њих очекује да не насједају на покушаје дестабилизације Републике Српске, него да стану иза платформе која ће бити снажно промовисана и у Декларацији о опстанку српског народа коју ће сачинити Српска и Србија.

 

Архива