Додик: Aква парк у Требињу значајно допринио развоју туризма града

19.08.2017 Актуелно

 

„Влада и локална заједница треба да дају подршку бизнисменима и људима који су од идеје као што је Родољуб Драшковић“, истакао је Додик током посјете Аква парку у комплексу „Град сунца“ код Требиња, у власништву Родољуба Драшковића.

Он је истакао задовољство импозантно урађеним садржајима на мјесту гдје је само прије годину дана био камен и ледина.

Додик је Драшковићу захвалио и на истрајности што је успио и поред много изазова да изгради драгуљ у драгуљу – Требињу и да понуди људима из ове регије и шире један незабораван кутак за одмор.

Предсједник Републике Српске је истакао да је то спој Драшковићеве идеје и патротизма, спој потребе тог краја и подизање квалитета живота на подручју Требиња.

„Ово није крај пројекта иако би то био за многе друге. Овдје је почетак једног великог пројекта, а име Драшковића је за развој Херцеговине постало историјско и добро упамћено“, рекао је Додик.

Он је истакао да ће у будућности Влада Републике Српске заједно са градом Требињем и Драшковићем разговарати о изградњи аеродрома.

Драшковић, који је и предсједник компаније „Свислајон-Таково“, захвалио је предсједнику Српске што је дошао у посјету „Граду сунца“.

Он је изразио задовољством радом Аква парка у посљедњих мјесец дана од када је отворен, нагласивши да о томе довољно говоре двадесетокилометарске колоне возила из Црне Горе према Требињу.

„До сада су та возила ишла даље, из Требиња, а сада овамо долазе туристи из свих крајева свијета“, рекао је Драшковић.

Архива