Сњежана Келечевић поново изабрана за предсједника АЖС Лакташи

10.06.2017 Актуелно

 

Келечевићева је рекла новинарима у Лакташима да је у претходном периоду њеног мандата реализовано све што је било планирано, те да ће истим темпом наставити рад.

Она је навела да Актив жена Општинског одбора СНСД-а Лакташи има више од 4.000 чланова, да је у посљедње три године учлањено око 1.000 жена, као и да има много њих које су заинтересоване за чланство и за политички ангажман.

Келечевићева је истакла да је једна од активности овог одбора допринос запошљавању и самозапошљавању жена и њихово економско јачање.

„Већ смо започели пројекте у овој области и радимо на њима интензивно, као и у области социјалног и хуманитарног рада, у оквиру којег помажемо нашим чланицама“, рекла је Келечевићева.

Она је нагласила да је циљ развити позитивне односе, те јединство и кохезију у странци, као и разумијевање и толеранцију.

Телеграм подршке раду овог одбора упутила је потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, која је изразила жељу да Актив жена Социјалдемократа Лакташи настави да подстиче чланице да се активно укључују у политички живот и афирмишу идеје заштите права жена и родне равноправности.

Цвијановићева је пожељела свим чланицама Актива да заједно да раде на томе да СНСД остане најснажнија политичка странка у Републици Српској, изграђена на демократским принципима и начелима праведности, разумијевања и толеранције.

Телеграм подршке упутио је и предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Изборној конференцији Актива жена социјалдемократа општинског одбора Лакташи присуствовала је предсједник Актива жена СНСД-а Нада Тешановић, предсједник Општинског одбора ове странке Бранислава Милекић, начелник општине Ранко Карапетровић, његов замјеник Мирослав Коџоман, одборници у Скупштини општине, те директори јавних предузећа.

Архива