СДС причама о авиону покушава да прикрије cвojу издајничку политику

17.06.2017 Актуелно

 

Жунић је истакао да „СДС причама о авиону и летовима покушава да прикрије издајничку политику њихових министара у Савјету министара који су ради својих фотеља и ухљебљења своје дјеце и чланова породице у институцијама БиХ спремни да кажу и да је у Сребреници почињен геноцид“.

„Такође, СДС и такозвани Савез за промјене скреће причу и са чињенице да су њихови представници током своје владавине у Сарајеву наносили сваку могућу штету грађанима Српске и самој Републици“, оцијенио је Жунић у изјави Срни.

Он је нагласио да је „резултат владавине такозваног Савеза за промјене на нивоу БиХ тај што су запослили своју дјецу и родбину по заједничким институцијама и што је такозвани министар иностраних послова у Савјету министара Игор Црнадак пропутовао свијет о трошку грађана“.

„С тога, СДС-у би било боље да ћути, јер издаја коју су они приредили грађанима Српске у заједничким институцијама БиХ не може се поредити са било чим. Сигуран сам да ће то грађани препознати на наредним изборима и показати им шта мисле о издајничкој политици такозваног Савеза за промјена“, поручио је Жунић.

Архива