Ускоро уговор о изградњи ауто-пута Бањалукa – Купрес и Рачa – Бијељинa

14.05.2017 Актуелно

„То су све наши планови. Да изградимо ауто-пут до границе са Србијом. То је наш капитални инфраструктурни објекат, на томе радимо“, рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Додик је навео да ће у шестом или почетком седмог мјесеца бити пуштена траса ауто-пута од Лакташа до Друговића како би се обезбиједило да у овој години буде завршена траса до Прњавора.

Он је истакао да није могуће да у Републици Српској ништа не ваља и указао на пројекте који се реализују, те навео да ће за годину дана бити завршен клинички центар у који је уложено 200 милиона КМ.

Предсједник Српске је истакао да се стално говори „како нешто немамо“, те истакао да има много послова који чекају људе и при томе је указао на двије фирме у којима недостаје 50 шофера.

„Престаните једном да будемо апатични. Можете да ме критикујете колико хоћете. Одвешћу вас у фирму гдје стоји 20 камион, нема шофера, а овде нико неће да вози камионе. Сви хоће да буду директори. Идите у Милиће и питајте колико им фали шофера или у ‘Интеграл инжењеринг’ и питајте колико им фали радника и што код њих сада ради 300 људи са стране. Зато што људи бирају посао“, рекао је Додик.

Архива