СЗП је и као власт и као опозиција једна обична нула

21.05.2017 Актуелно

 

„То су јавно потврдили и посланици Клуба посланика Коалиције “Домовина“ у Народној скупштини Републике Српске, тако да не завређује коментар“, рекла је Цвијановићева на питање Срне да прокоментарише изјаву министра иностраних послова у Савјету министара БиХ Игора Црнатка да је Младен Иванић, тадашњи предсједник ПДП-а, на задњим изборима имао више гласова од ње и да је она, како је навео, апсолутни губитник.

Ако је то једина побједа иза које се СзП може крити, а бити немоћан да поправи свој однос према грађанима и институцијама Републике Српске, рекла је Цвијановићева, онда то значи да су и гора власт него што сам то раније описала.

„Ако ћемо баш о гласовима, Ви, господине Црнадак, као носилац листе нисте успјели ући ни у парламент. За Вашу информацију мјесто министра иностраних послова ме никад није занимало, јер је превише позерско, а премало акционо. Али кад бих га којом приликом икада и обављала, сигурно не бих дозволила да амбасадори “пљују“ по институцијама Републике Српске у бијелом свијету, као што сте Ви то дозволили као министар“, поручила је Цвијановићева Црнатку.

Ако се сва политика СзП, каже Цвијановићева, гради на „качењу“ за којекакве лапсусе, вјечно махање којекаквим наводним аферама, пријетњом о протестима у којима увијек окупите много мање људи од оних против којих протестујете, онда је ствар јасна – ви сте и као опозиција и као власт једна обична нула.

Архива