СНСД води успјешну политику у општини Градишка

14.05.2017 Актуелно

 

„То се догодило на прошлим локалним изборима када је СНСД остварио најбољи могући резултат на изборима за начелника општине Градишка. Захваљујући СНСД-у и политичким партнерима, сада градимо конзистентну политику стабилизације општине Градишка како би могла да настави да се развија“, рекао је Додик новинарима након изборне конференције Општинског одбора СНСД-а Градишка.

Предсједник СНСД-а рекао је да је период од 2012. до 2016. године у Градишци био период неадекватног управљања, што доказује примјер градишке „Топлане“, гдје је општина на себе преузела дуг од 12.000.000 КМ, а „Топлану“ уступила приватној фирми.

„Морамо да видимо како да санирамо те дугове. Начелник има одређене идеје, а са нивоа Републике Српске општина Градишка доживљава се као веома важна локална заједница“, истакао је Додик и додао да је СНСД у Градишци једна од најбољих општинских организација ове партије у Републици Српској.

Додик је честитао предсједнику ОО СНСД-а Градишка Зорану Аџићу, који је поново изабран на ову функцију а уједно је и начелник општине, те члановима ОО СНСД-а Градишка и нагласио да је за све политичке партије најважнија изборна 2018. година, када се потврђује или губи повјерење грађана.

„Вјерујем да ће новоизабрани предсједник и ОО СНСД-а у Градишци додатно представити политике СНСД-а, да ће наставити путем успјеха и остварити побједу на наредним општим изборима“, закључио је Додик.

Предсједник ОО СНСД-а Градишка Зоран Аџић рекао је да је његов и задатак свих чланова СНСД-а у Градишци да покажу да је СНСД водећа политичка партија у Градишци, Републици Српској и БиХ.

„Морамо да уложимо додатну енергију да покренемо Градишку, у интересу њених грађана и привредника, да отварамо нова радна мјеста и да младе укључимо у креирање политика инфраструктурног и сваког другог развоја. Морамо младима да вратимо вјеру да могу у Градишци и Српској добро и угодно живјети“, поручио је Аџић.

Он је додао да су у претходном мандату изгубљене четири године развоја општине и да СНСД са својим коалиционим партнерима и уз подршку предсједника Српске и Владе Републике Српске може да покрене развој општине Градишка.

Архива