Позив на јединствен рад у Клубу одборника СНСД-а у СO Прњавор

30.05.2017 Актуелно

 

Предсједник СНСД-а Милорад Додик позвао је ове одборнике на јединствен рад у Клубу одборника ове странке у Скупштини општине Прњавор, саопштено је из СНСД-а.

„Тражим од ова четири одборника да наставе да дјелују у оквиру скупштинске већине предвођене СНСД-ом и да у оквиру своје матичне организације, а она јесте СНСД, разговарају о евентуалним проблемима. Уколико се то не догоди, поручујем им да ћемо поступити у складу са Статутом СНСД-а, који је јасан и који за овакво поступање предвиђа искључење из странке на основу одлуке предсједника“, истакао је Додик.

Он је нагласио да је локална власт у Прњавору, предвођена кадром СНСД-а, од избора до данас показала да је провођење политика СНСД-а од најбољег интереса за грађане Прњавора и свака дестабилизација локалне власти у тој општини наноси штету интересима грађана.

Предсједник СНСД-а је истакао да у општинској организацији странке у Прњавору постоји јединство носилаца кључних функција што га посебно радује.

„Радује ме што знам да у нашој организацији у Прњавору постоји јединство међу кључним људима, начелником Дарком Томашем и народним послаником Драгом Калабићем који заједно раде на провођењу наших политика и јачању СНСД-а у Прњавору. Данас је јасно да су информације о томе да господин Калабић има везе са недисциплином ова четири одборника обична подметања и инсинуације на које сам и ја у првом тренутку реаговао. Увјерен сам да ће организација СНСД-а у Прњавору у наредном периоду бити ојачана, јер не постоје појединци који могу умањити снагу коју наша странка црпи из подршке народа“, закључио је лидер СНСД-а Милорад Додик.

Архива