Oпозиција у Српскоj у великом амбису

11.05.2017 Актуелно

 

„Опозиција различитим иницијативама само покушава да привуче пажњу јавности на неке друге ствари и да склони пажњу са чињенице да су они апсолутно у једном великом амбису на нивоу БиХ“, рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

Према њеним ријечима, опозиција се „упетљала у своје игре, а што је најгоре упетљала се и у игре /бошњачког члана Предсјеедништва БиХ/ Бакира Изетбеговића и сва суштина се врти око тога“.

Цвијановићева је рекла да ту не види никакву иницијативу и никакву парламентарну моћ, нити потенцијал за било шта.

„Видим потребу да опозиција прави галаму да скине пажњу јавности са оних дешавања у оквиру свих тих политичких партија, посебно СДС-а, који се суочава са великим проблемима на терену гдје има неколико шефова, неколико представника партије и људе који нуде одређене аранжмане и слично. То је хаос и расуло и настојање да се сачува неперспективна имовина“, навела је Цвијановићева.

Коментаришући тврдње опозиције да је актуелна Влада Републике Српске „најгора у историји Републике Српске“, Цвијановићева је рекла да је очито да Република Српска има „најгору опозицију која је икада постојала“.

„Истовремено, они који су најгора опозиција у Републици Српској, најгора су и најцрња власт која је икада постојала на нивоу БиХ чији представници долазе из Републике Српске“, закључила је Цвијановићева.

Архива