3a Говедарицу и његове колеге из СзП резервисано мјесто на стубу срама

31.05.2017 Актуелно

 

„Као што сам већа раније рекла, Говедарица би у затвор послао свакога кога не може да побиједи на изборима, а кад већ пријети затвором онда је јасно да више нема шта да понуди на политичком плану. Након јаловог покушаја да кобајаги сруши Владу, то је већ свима јасно“, изјавила је Цвијановићева Срни коментаришући изјаву Говедарице да ће предсједник Републике Српске Милорад Додик и она „завршити у затвору након избора 2018. године“.

„Ако ћемо већ о томе ко ће гдје завршити, онда је за Вукоту Говедарицу и његове колеге деструктивце из Савеза за промјене /СзП/ резервисано мјесто на стубу срама због начина како се односе према грађанима и институцијама Републике Српске“, оцијенила је Цвијановићева.

Она је нагласила да ће власт у којој СзП учествује на нивоу БиХ „бити упамћена као власт која је сопственим грађанима ускраћивала средства и која је настојала да обезвређује институције Српске“.

„Што се тиче Говедарице, он ће остати упамћен по томе што се одазивао састанцима Бакира Изетбеговића, а одбијао састанке код предсједника Републике Српске Милорада Додика. Онај ко превари народ, од народа добије најбољи одговор, а СДС и СзП су тај одговор добили“, поручила је Цвијановићева.

Архива