АЖС Зворник донирао гинеколошком одјељењу клима-уређаје, телевизоре и лампе

09.03.2017 Актуелно

Предсједник Градског одбора Актива жена СНСД-а Зворник Душица Савић објаснила је да су жене овог актива одлучиле да се одрекну традиционалне прославе 8. марта и да сопственим средствима купе поклоне за болничко одјељење.

„У договору са начелником Гинеколошко-акушерског одјељења Опште болнице Душицом Обућином изабрале смо поклоне који ће учинити бољим услове рада и боравак пацијентима у овом одјељењу“, рекла је Савићева, која је и народни посланик.

Она је истакла да је зворничко породилиште након реконструкције, коју је помогла Влада Републике Српске, добило веома добре услове, те да ће поклони које су уручиле допринијети да услови буду још бољи, као и да у ову здравствену установу из цијеле регије Бирач треба још улагати.

Савићева је позвала привреднике и начелнике општина из регије Бирач да у складу са могућностима помогну у обезбјеђивању најпотребнијих ствари Општој болници Зворник.

Она је захвалила свима који су помогли куповину поклона за Гинеколошко-акушерско одјељење, као и чланицама Градског одбора Актива жена које су све заједно учествовале на спровођењу акције.

Архива