СНСД- Припрема за изборе 2018. године, побједа обавеза

13.03.2017 Актуелно

Додик је увјерен да ће се десити велика побједа СНСД-а, који има одговорност за вођење Републике Српске, и „у тренуцима када је Савез за промјене издајничким понашањем у континуитету показао да није спреман да остане лојалан Српској“.

„Када је Савез за промјене изгубио сваку врсту легитимитета и сваку врсту патриотског и одговорног односа према Републици Српској продао за мало тренутака са /лидером СДА/ Бакиром Изетбеговићем, ми то морамо да објаснимо и не дозволимо да се у будућности то дешава“, рекао је Додик пред почетак радног састанка са Градском организацијом СНСД-а у Бањалуци.

Он је додао да је за побједу потребна мотивација и организација, те да је добра основа велика изборна побједа на локалним изборима.

Додик је оцијенио да је бањалучки СНСД направио озбиљан изборни резултат на прошлим изборима, један од најбољих који желе поновити и 2018. године.

Он је навео да ће на састанку бити ријечи и о злоупотреби у вези са подношењем бошњачког захтјева за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије.

Предсједник Градске организације СНСД-а Бањалука Игор Радојичић навео је да су у граду у току избори за савјете мјесних заједница.

„У недјељу, 19. марта, у Бањалуци се одржавају избори за 57 савјета мјесних заједница. СНСД има 388 кандидата у свим мјесним заједницама и једина смо политичка партија која је поднијела све кандидатске листе“, рекао је Радојичић и додао да очекују успјех на тим изборима.

Он је навео да су састанци попут данашњег стандардни начин информисања у партији и да ће бити ријечи и о актуелној политичкој ситуацији у Српској и БиХ.

Архива