Транскрипт потврдио да су Црнадак и Говедарица оклеветали Српску

07.03.2017 Актуелно

Жунић је рекао и да су такво понашање „представника такозваног Савеза за промјене бошњачки медији дочекали славодобитно и извјештаје са састанка објављивали уз констатације да су представници Федерације БиХ били уједињени, а Републике Српске посвађани“.

„На том састанку били су и представници опозиције из Федерације, али ни они нису рекли ниједну лошу ријеч о Федерацији или нивоу БиХ. И они су, заједно са Црнатком и Говедарицом, лоше говорили само о Републици Српској, оптужујући је за све проблеме у БиХ“, изјавио је Жунић за Срну.

Он је рекао и да уопште није тема да ли је оно што су Црнадак и Говедарица говорили тачно или нетачно, јер, како каже, унутрашња питања Републике Српске треба да се рјешавају у њеним институцијама.

„Овдје је ријеч о елементарном недостатку патриотског осјећаја. Јер, ако тврдите да представљате Републику Српску, поставља се оправдано питање зашто на таквом мјесту говорите лоше о њој. Уосталом, наш народ има обичај рећи да основна култура налаже да се пред госте не износи „прљав веш“ „, закључио је Жунић.

Архива