Грађани Српске једини имају право и могућност да одлучују о Додику

10.11.2016 Актуелно

СНСД подсјећа Бакира Изетбеговића да су грађани Републике Српске, једини на свијету који имају право и могућност да одлучују о томе да ли ће Милорад Додик бити промијењен, прије мјесец дана политичкој партији коју он предводи дали максимално повјерење.

„У потпуности смо увјерени да управо одличан изборни резултат Милорада Додика и СНСД-а фрустрира Бакира Изетбеговића, вјероватно и више од очајног изборног резултата СДА, али бисмо, као риједак позитиван потез Бакира Изетбеговића, поздравили његову одлуку да јавност ускрати од презентације те, сасвим разумљиве, фрустрације“, наводи се у саопштењу из СНСД-а.

СНСД подсјећа, како кажу, умишљеног високог представника, Изетбеговића, да је вријеме у којем је по жељи бошњачких политичких лидера смјењивано демократски изабрано руководство Републике Српске, одавно завршено и то првенствено и управо, захваљујући Милораду Додику.

СНСД сматра крајње лицемјерним Изетбеговићево етикетирање Републике Српске и Милорада Додика као кочничара напретка у БиХ с обзиром на чињеницу да је управо искључива и игнорантска бошњачка политика предвођена Бакиром Изетбеговићем најизраженија кочница било каквог напретка у БиХ.

Архива