Радојичић: Унаприједити услове живота у Лазареву

18.09.2016 Вијести из кампање

„Потребно је ријешити и проблеме недостатка игралишта и спортских терена, с обзиром на то да у овом насељу има много дјеце“, рекао је Радојичић новинарима прије почетка предизборне трибине СНСД-а.

Он је истакао да је Лазарево насеље које има приградски и градски карактер, те су у њему присутни комбиновани проблеми које треба ријешити.

„Грађанима ћемо представити наш план за наредних десет година, те нека рјешења са којима ћемо кренути већ од јануара, а то је реорганизација Управе града и знатно промијењен буџет за 2017. годину“, истакао је Радојичић.

Он је поручио да се предизборна кампања примиче крају, те најавио још неколико већих скупова на којима ће СНСД представити своју листу кандидата.

„У томе свему имамо и нови моменат, којем ћемо посветити пуну медијску пажњу, те ћемо све своје трибине искористити да позовемо грађане да изађу на референдум“, рекао је Радојичић.

Он је додао да СНСД у дане викенда, 24. и 25. септембра, када се одржава референдум, неће одржавати никакве страначке активности, како би се сав потенцијал уложио у организацију и упућивање грађана на значај референдума.

Бивши градоначелник Бањалука Драгољуб Давидовић поручио је на предизборној трибини да је Бањалука град у који многи радо долазе и који је препознатљив свуда.

„На кандидатској листи СНСД-а су озбиљни, одговорни и образовани људи, који имају довољно снаге и енергије да Бањалуку наставе да уређују“, рекао је Давидовић.

Архива