Постављен темељ за бољи и бржи развој Билеће

18.09.2016 Вијести из кампање

На трибини ове политичке партије, којој је присуствовао велики број чланова и симпатизера ове странке, Додик је истакао да је Билећа на челу са начелником општине Миљаном Алексићем ријешила неке инфраструктурне проблеме, али да је преостало да се ријеше још нека питања попут накнаде за потопљено земљиште, те други проблеми приоритетни за ову локалну заједницу.

„Све то најбоље може ријешити СНСД, који ће и наредне четири године предводити Алексић са својим тимом, који ће знати да препозна шта је потребно овој локалној заједници да би се развијала и да се из ње не би расељавали“, рекао је Додик.

Он је додао да је управо ова општина примјер добре сарадње локалне и републичке власти, што је допринијело да без значајних ресурса, који имају неке друге општине попут Гацка, на властитим потенцијалима успијева да врати живот и достојанство ове локалне заједнице.

Додик је нагласио да очекује велику побједу СНСД-а на предстојећим локалним изборима, те додао да процјену да ће побиједити у 60 одсто општина у Републици Српској треба кориговати на више.

Кандидат СНСД-а на за начелника општине Билећа Миљан Алексић захвалио је Додику и републичким властима на несебичној подршци у претходне четири године, изражавајући наду да она неће изостати ни у његовом наредном мандату.

Алексић је истакао да су у претходном периоду настојали да реализују планиране пројекте, али да је то само један дио од онога што ће урадити у наредном периоду.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Билећа Љубо Луковић каже да је листа коју предводи састављена од квалитетних и енергичних људи спремних да се ухвате у коштац са свим проблемима на које наилази ова мала херцеговачка општина.

„Очекујемо велики број одборника и да формирамо чврсту и стабилну већину која ће са нашим начелником Алексићем управљати општином и у наредне четири године“, рекао је Луковић.

На трибини су представљени кандидати СНСД-а за одборнике у Билећи.

Архива