Почињемо градити нови и модеран Теслић

30.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Ненад Душанић, предасједник ОО СП Теслић Драгутин Шкребић, кандидат за начелника Драган Богданић, потпредсједница СНСД-а и предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Драган Богданић
Отворићемо и развити Теслић

Ми смо вечерас побиједили. Удружили смо се у нашој побједи. Ми имамо снажну коалицију за развој Теслића. Ми стварамо услове за све добре људе. Ја желим да се у Теслићу добро живи. Треба нам модерна локална управа.
Отворићемо канцеларију за младе и рјешавати њихов статус. Бринућемо за борце, породице погинулих, ратне војне инвалиде и социјално угрожене.
Наш посебан третман имаће жене.
Могу рећи одговорно да је вечерас у Теслићу побиједила снага када је Савез за промјене отишао у прошлост.
Договорили смо, не четири, већ 12 година ове коалиције коју чине: уједињени пензионери, Хрватска коалиција за Теслић, Уједињена Српска, Српска радикална странка, ДНС, СП и СНСД.

Жељка Цвијановић
Ми знамо шта радимо

Треба нам нови почетак. Теслићу треба начелник који има визију и који вуче напријед. За развој Теслића неопходна је сарадња са Владом Републике Српске. Ми знамо шта хоћемо и како ћемо да радимо.
Ваш најбољи избор за развој је др Драган Богданић, СНСД и Коалиција која ће Теслић да повуче напријед.

Милорад Додик
Биће још референдума

Као предсједник Владе у првом мандату изградио сам пут преко Борја који је Теслић увезао са Бањалуком. Неки су то заборавили, али ја то нисам. Данас са СНСД-ом и овом коалицијом, Теслић има планове и зна куда иде.
Ваш избор је прост. Упоредите нас и њих. Упоредите наш рад и дјела њихов нерад.
Теслићу треба нова димензија развоја. Теслић је стратешки важан град и општина за Републику Српску. Ми желимо да у Теслићу, али и у Републици Српској сви живе добро. Република Српска је наша сигурност. Не могу да схватим зашто ови из Сарајева желе да нестанемо када ми никога не угрожавамо и не дирамо.
Републику Српску не дамо!
Република Српска је створена вољом њеног народа. Ми смо увијек знали шта радимо. Референдумом од 25. септембра смо потврдили да настављамо да славимо Дан настанка Републике Српске, 9. јануар.
Ми смо стратешка странка и бавимо се озбиљним политикама. Хоћемо да изградимо аутопут који ће нас повезати са Србијом. Вама, овдје у Теслићу, треба нови развојни искорак,а у томе ће вас предводити др Драган Богданић. То је јединствена прилика за Теслић.
Поручујем вам да се не бојите. Ја се бојим јер смо на Референдуму потврдили да смо јединствени. СДС је и овај пут био против. Овај Референдум је побједа народа.
Биће још референдума. Република Српска је у сигурним рукама.

Драгутин Шкребић
Сачували смо радна мјеста и отворићемо нова

Када су год СНСД и СП били заједно, имали су свога начелника. Ово је коалиција за развој Теслића, за наредну деценију. Ми морамо преузети ствари у своје руке, јер постојеће руководство Теслића ниједно од својих обећања није испунило. Рекли су да неће задуживати Теслић, а задужили су га за шест милиона.
Индустријску зону коју је формирао бивши начелник Теслића из СНСД-а нису активирали и она је до данас празна. Једино обећање које су испунили је јавна кухиња. Ми не желимо отварати радне кухиње већ нова радна мјеста.
Потврдили смо да знамо сачувати радна мјеста и да знамо отварати нова.
Вјерујем у нашу побједу, и вјерујем у развој модерног и просперитетног Теслића.

Фото галерија:

[widgetkit id=“83″]

Архива