Побједом Аџића и СНСД-а до поновног развоја Градишке

15.09.2016 Вијести из кампање

„То нама је потребно како би искористили веома важну предност Градишке која се налази на граници са ЕУ. Уколико будемо имали компактне органе власти на нивоу општине и Републике, моћи ћемо да направимо атрактивне пројекте који ће привући улагаче у Градишку и запослити значајан број људи“, рекао је Додик.

Он је навео да је Градишка, након прошлих локалних избора, била доказ да промјене не морају увијек да иду на боље, него могу да буду и на горе.

„Савез за промјене је то урадио у Градишци, која је прије њиховог доласака на власт имала експанзиван период развоја. Тај развој су заједно тада водили начелник Никола Крагуљ и власти Републике Српске. Градишка данас нема ништа да покаже шта је урадила у протекле четири године, осим пројеката који су били завршавани или започети у вријеме СНСД-ове власти“, рекао је Додик.

Он је потврдио да ће референдум о Дану Републике сигурно бити одржан и поручио грађанима да не слушају спекуланте.

„Нема никаквог одгађања референдума и одлука било кога неће да утиче на то. Референдум је 25. септембра. Ја тада гласам и молим све да изађу на референдум“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Зоран Аџић рекао је да СНСД жели да инфраструктурно и привредно развија Градишку, побољша услове живота свих њених грађана, омогући отварање нових радних мјеста и тиме задржи младе на овим просторима.

„Свједоци смо да у последње четири године у Градишци није урађено ништа и то грађани ове општине најбоље виде и осјећају. Желимо то да промјенимо, унесемо нову енергију и нову снагу, доведемо младе и способне људе који ће знати да развијају Градишку и да створимо агенцију која ће радити развојне пројекте и привући средства из фондова ЕУ“, рекао је Аџић.

Архива