Република Српска се не боји и неће да устукне

23.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједница ОО СНСД Нови Град и носилац одборничке листе Сњежана Раилић, кандидат за начелника Мирослав Дрљача и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Наставићемо континуитет развоја

Дошао сам да вас видим и кажем да подржавам Мирослава Дрљачу, нашег кандидата за начелника Новог Града. Подржавам и одборничку листу СНСД-а, листу способних, доказаних и образованих људи.
Никада у прошлости, нигдје у Републици Српској није било лако, па ни овдје у Новом Граду. Овај град има душу и добре људе. Наставићемо континуитет развоја са десетак милиона КМ од стране Владе Републике Српске. Наставићемо започето.
Коалиција СНСД, ДНС и СП је гаранција за будућност Републике Српске и Новог Града јер је то најдуговјечнија коалиција на Балкану.
Мислим да је ваш избор лак, јер наш противкандидат је Михаљица.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум и одбарните достојанство српског народа и Републику Српску. Немојте се бојати, јер нема казне којом нас могу казнити.
Нећу да оставим Републику Српску због њене будућности и младости.
Недјеља, 25. септембар је врло важан дан за нас. Послије укидања Дана Републике Српске, слиједило би укидање назива Република Српска, а потом би нас гурнули у НАТО пакт. Сјетите се да је тај исти НАТО на нас бацао бомбе са осиромашеним уранијумом. За све се мора питати народ, па и за улазак у НАТО.
Република Српска и српски народ морају се понашати карактерно. Ја представљам Србе и српске националне интересе. Обећавам да Нови Град и Република Српска неће бити нити остати празни.
Долазим из Русије гдје сам се сусрео са предсједником Путином и могу вам пуна срца рећи да је Република Српска у Русији познато име. Русија и предсједник Путин спадају у једну од двије најмоћније државе у свијету. Република Српска је тамо постала позната.
Предсједник Путин је рекао да поручим народу Републике Српске да смо ми у праву и да нас он подржава. Република Српска има пријатеље.
Другог новембра ћу ићи у посјету великој и моћној Кини. Република Српска се не боји да појединих амбасодра који ходају по оваквој БиХ.
Ја немам право да се бојим ни да устукнем. Странци су овдје важни онолико колико им ми дозволимо.
Вјерујем у ваш прави избор, а то је СНСД и Мирослав Дрљача.

Мирослав Дрљача
Све је у нашим рукама

Вјерујем да ћемо са ДНС-ом и СП-ом наставити да развијамо Нови Град. Ја као човјек који сам у привреди цијели живот обећавам да ћу додатно развијати привреду Новог Града. Ми морамо наћи нове инвестиције и запослити младост овога града.
Сигуран сам да другога октобра политика СНСД-а поново овдје побјеђује.
У Новом Граду се на сваком кораку може видјети шта је СНСД радио у овом граду. Све је у нашим рукама. Моје правило је да обећавам само оно што могу урадити.
Позивам вас да гласате за своју будућност и будућност своје дјеце.

Сњежана Раилић
Изградили смо и обновили Нови Град

Показали смо да умијемо и знамо да водимо овај град. Изградили смо и обновили готово цијелу општину која је у тренутку нашег доласка била задужена са четири милиона, а сада не дугује никоме ништа. Влада Републике Српске је у протеклих осам година уложила више од 24 милиона КМ. Овдје је, захваљујући СНСД-у стање добро.
Остајем с вама, јер ми знамо како и куда ће Нови Град даље. Гласајте за Мирослава Дрљачу, СНСД наше коалиционе партнере.

Фото галерија:

[widgetkit id=“66″]

Архива