Изборна побједа у Градишци један од најважнијих циљева СНСД-а.

28.09.2016 Вијести из кампање

Додик је истакао да је дошао да подржи кандидата СНСД-а за начелника општине Градишка Зорана Аџића јер сматра да он има енергију, знање и жељу да у Градишци направи „промјене на боље“.

„СНСД је на подручју општине Градишка до 2012. године рализовао пројекте вриједне више од 250 милиона марака, изградио инфрастуктуру, водоводе и путеве и показао да може да то ради за разлику од протекле четири изгубљене године у којима је Градишка била потпуно инертна и без идеја“, нагласио је Додик.

Он је изразио увјерење да грађани Градишке неће допустити да изгубе још четири године и да ће гласати за СНСД и Зорана Аџића.

Аџић је рекао да је циљ СНСД-а да настави тамо гдје је стао 2012. године јер, како је навео, грађани не памте ништа што је урађено у претходне четири године.

„Желимо да уз помоћ Владе Републике Српске са нулте тачке покренемо развој инфрастуктуре и привреде у Градишци. Морамо заједно да унесемо нову енергију, младим људима да дамо шансу да стварају свој амбијент и обезбиједе себи опстанак и развој на подручју општине Градишка. Са новим, младим стручњацима и искусним људима можемо да доведемо Градишку на прави пут“, истакао је Аџић.

Носилац кандидатске листе СНСД-а у Градишци Миленко Павловић позвао је све грађане општине Градишка да изађу на изборе 2. октобра и дају свој глас људима који их неће изневјерити.

„Грађани траба да подрже људе који имају карактер, не дају лажна обећања и који стоје иза својих ријечи, а то су људи на листи СНСД-а, партије која је увијек била уз грађане и борила за развој и просперитет општине Градишка“, нагласио је Павловић.

Централној предизборној трибини у Градишци присуствовала је и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.

Фото галерија:

[widgetkit id=“80″]

Архива