СНСД и Аџић ће повући Градишку напријед

28.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Миленко Павловић-Милер, кандидат за начелника Градишке Зоран Аџић и предсједник Милорад Додик.

Зоран Аџић
Дајте нам подршку другог да кренемо даље

Ми знамо куда ћемо послије другог октобра повести Градишку. Очекујемо подршку Лијевча, Поткозарја и Градишке. Овај пут не смијемо погријешити. Изаберите оне који ће развијати Градишку.
Прије четири године смо изгубили власт овдје у Градишци и за то смо сами криви, јер смо се и поред огромних резултата које смо постигли били уљуљкали. Оставили смо бројне започете пројекта који су сада након четири године на истом или су уништени. За четири године, ова власт није урадила ниједан пројекат и иза њих су остала само празна обећања.
Интереси Градишке су били подређени једном човјеку, предсједнику Скупштине општине. За њих је најбоље да оду.
Ми имамо јасан план и тим који ће водити Градишку напријед. Ми имамо план сарадње са Владом Републике Српске без чега нема развоја. Развијаћемо пољопривреду и систем наводњавања. Довешћемо пут у сваку мјесну заједницу и омогућити комуникацију са Градишком, Бањалуком и шире.
Дајте нам подршку другог да кренемо даље. Посебну пажњу ћемо посветити младима и дати им шансу. Смањићемо плате општинских функционера на ниво када је на власти био СНСД и Никола Крагуљ.
Посветићемо бригу према пензионерима, социјално угроженим, породицама погинулих и ратним војним инвалидима.
Не смијемо погријешити другога. Мора побиједити политика напретка Градишке.

Милорад Додик
Ваш глас за добро Градишке

Овдје је логика престала када је побиједио Латиновић. Дошао сам да подржим нашу дивну одборничку листу и нашег кандидата за начелника, Зорана Аџића. Вашом одлуком од прије четири године сте изгубили вријеме које се не може вратити.
Аџић и СНСД могу да повуку напријед. Ваш глас треба да буде за добро Градишке.
Ја припадам вама, ја сам ваш, ја вас волим! Ваш избор је лак, само треба да упоредите, јер ми смо показали шта можемо. Под нашим руководством, Градишка је препорођена.
Данас је пред вама нова снага СНСД-а која даје нову димензију овоме граду.
Морам вас подсјетити да се овдје никада на овим просторима није лако живјело.
Наша свакодневница је суочена са проблемима, али иза нас су и велики успјеси као што је изградња аутопута Бањалука-Градишка. Ми смо сачували политички оквир који се зове Република Српска.
Успјешно смо спровели Референдум гдје смо јасно изразили народну вољу. СДС није изашао на Референдум и Босић сада када говори о томе, лаже. Поносан сам на народ Републике Српске који је 25. септембра изашао на Референдум и јасно изразио своју вољу. То је оно што ће се памтити и што ће опредијелити нашу будућност.
Подаци да је на Референдум изашло 56% грађана, од тога 75% Срба је наша посебна снага уз сазнање да је све протекло без најмањег инцидента.
Градишци требају нова радна мјеста. Ви сте у најбољој позицији да се развијате због вашег географског положаја. Ви сте шанса развоја цијеле Републике Српске. Развијаћете се све дотле, док идете према ЕУ, а када уђете биће вам као у Хрватској.
Позивам вас да другога подржите ову дивну листу и Зорана Аџића који ће заједно са Владом Републике Српске и са мном Градишку повући напријед.

Миленко Павловић-Милер
Спремни смо да упалимо свјетла развоја Градишке

Прије четири године смо демократски предали власт овима из тзв. Савеза за промјене. Била је то промјена на горе. Ми смо тим који је спреман да се бори са нашим политичким противницима. СНСД има јасан програм развоја Градишке за наредне четири године. Ми смо спремни да упалимо свјетла развоја Градишке. Ми знамо шта треба даље да радимо. Бићемо подршка нашем начелнику Зорану Аџићу. Ми не смијемо да будемо таоци појединаца и морамо да радимо за опште добро.
Ми четири године слушамо пачију школу. Нисмо се нашли даље од 2012. године. Ми имамо карактер и одговорност за развој Градишке. Промијенићемо Градишку на боље. Људи чине дјела, а СНСД је показао да то зна.
Вјерујте нам и будите уз нас.

Фото галерија:

[widgetkit id=“80″]

Архива