Гласањем бранимо наш статус

25.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Младен Лакић, кандидат за начелника Рогатице Милорад Јагодић и Милорад Додик.

Милорад Додик
Република Српска мора бити поштована

Данас је сретан дан за Републику Српску и српски народ, јер данас је дан Референдума. Овај дан је поврда да Срби имају одговор на свако питање, на сваки изазов. Да је ово важан дан, потврда је и то што су га сви оспоравали, омаловажавали и забрањивали. Ми гласањем бранимо наш статус.
СНСД је вратио достојанство српском народу. Показали смо свима да Република Српска мора бити поштована. Не тражимо за себе ништа што не дајемо другим народима. Ја хоћу договор са вама и сарадњу преко избора СНСД-а и Милорада Јагодића за начелника, овдје у Рогатици. Ми се озбиљно бавимо народним питањем, јер ми смо партија која прави стратешки развој.
Ми хоћемо да вратимо вријеме када је наш начелник овдје радио и реализовао многе пројекте.
У Рогатицу треба вратити живот и снагу. Погледајте шта су ови из СДС-а у протекле четири године оставили иза себе. Важно је да Република Српска буде сређена, а биће ако су јој сређене општине. Само озбиљна политика вуче напријед.
Вратио сам вам све бранећи Републику Српску од Новог Града до Требиња, јер ваш глас није давао снагу и могућност да представља Републику Српску. Хоћу да будем дио вашег живота и да преузмем одговорност за ваш развој. То је циљ моје политике.
Морате отворити Рогатицу. Морате се окупити око људи, привредника који држе економију и запошљавају.
Гласајте за Јагодића и СНСД, а ми ћемо дати одговор за вашу будућност и ваш даљи развој.

Милорад Јагодић
Рогатица другога октобра на раскрсници

Рогатица је мој град гдје сам провео цијели живот и начелничка функција ће бити круна моје радне и политичке каријере. Осам странака подржава моју кандидатуру и вјерујем да ћете ви то препознати и указати ми повјерење.
Рогатица има трому и гломазну општиснку администрацију. Овдје треба рењформа локалне управе која ће бити у служби вас, грађана Рогатице.
Морамо оспособити лошу инфраструктуру и стимулисати младе људе да остају овдје и формирају своје породице. Ми смо способни да стратешки развијамо овај град и водимо бригу о студентима, борцима, породицама погинулих бораца и социјално угроженима.
Свјесни смо да је незапосленост проблем број један и да за то немамо чаробни штапић, али обећавамо да ћемо створити повољан пословни амбијент за инвестирање који ће омогућити развој привреде и запошљавање.
Прекретница за Рогатицу је другог октобра. Обећавам да ћемо бити на услузи вама, грађанима Рогатице.

Младен Лакић
Ми смо најбоља понуда за Рогатицу

Одборничка листа СНСД-а и Милорад Јагодић су сигурно најбоља понуда за Рогатицу. Постојећа локална власт за протекле четири године овдје није ништа урадила, а пројекте које је финансирала Влада Републике Српске представљају као своје.
Оставили смо стабилан буџет, а он је сада као и прије осам година када смо долазили на власт у дубиози и задужен.
Позивамо вас да другог октобра не дозволите даље урушавање Рогатице.

Фото галерија:

[widgetkit id=“73″]

Архива