Договорили смо се за Референдум

24.09.2016 Вијести из кампање

Кандидат СНСД-а за начелника Фоче је Радислав Машић. Одборничку листу предводи Проф др Вељко Марић.

Милорад Додик
Нема слободе без државе

Подржавам начелника Радислава Машића у његовом новом мандату као и одборничку листу СНСД-а како би Фоча расла и развијала се. Данашња Фоча је заједнички напор свих нас; начелника, професора Марића, Владе Републике Српске и предсједника Републике.
Позивам вас да нам дате подршку за брзо кретање и развој Фоче.
Затекли смо дугове и хаос. Буџет је био 10 милиона, а дуг седам. Данас имамо сређен буџет и суфицит. Имамо Богословски и Медицински факултет и савремени Студентски дом.
Долазим испред вас са образом, јер све што је обећано, то је и урађено.
Ви имате лак избор; имате онога који вам се сада нуди поново, који вам је оставио хаос и дугове и повезо вас са Сарајевом и СНСД Машића који је обезбиједио развој и просперитет и везу са Бањалуком.
Референдум је озбољна прича. Вјерујемо да смо се око њега све договорили. Више пута сам до сада рекао странцима да је немогуће да су повјеровали да ће Срби прихватити намјере Бакира Изетбеговића да уништи Републику Српске, односно дан њеног настанка и државности. Рођендан и рођење се не могу промијенити.
Ја немам право као предсједник Републике Српске да се препаднем. Прошло је вријеме пушака и дошло је вријеме да уземо оловке у своје руке и тако трасирамо своју будућност.
Крећемо се према одбрани наших права. Бранио сам увијек Републлику Српску и никада нисам погријешио.
Ја нисам за Босну никада био, јер шта смо имали ми од ње, осим тражења њихових лидера за уништење наших надлежности и права. Остајемо заједно.
Обећавам да ћу помоћи са 100.000 КМ да се изгради вртић и заврши мост на Дрини, јер мостови отварају видике.
Ми смо један миран и поштен народ који брани своју слободу. Слобода зависи од државе. Без државе нема слободе. Ми хоћемо слободу за све.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум и одбраните Дан државности Републике Српске, а другог октобра на изборима да овјерите побједу СНСД-а и Радислава Машића.

Радисав Машић
Развијамо Фочу у интересу свих

Захвални смо предсједнику Додику што је након велике Москве и моћног предсједника Путина дошао код нас у Фочу да нас подржи. Ово је вријеме када сабирамо рачуне и планирамо како да Фоча буде боља и ближе Бањалуци.
Радили смо с пажњом доброг домаћина. Обећано смо испунили. Вратили смо милионске дугове, стабилизовали буџет и данас имамо суфицит од 1,4 милиона КМ. У Фочу је у протекле четири године уложено 30.000.000 КМ, захваљујући Влади Републике Српскеи предсједнику Додику.
Уређујемо Фочу и радимо све у интересу њених грађана. У наредном периоду желимо да додатно развијемо привреду и уз нове инвестиције запослимо младе и остале грађане општине.
Планирамо стипендирање студената, планирамо помоћ пензионерима и осталим социјално угроженим грађанима.
Наше програме ћемо сигурно и успјешно реализовати уз одборенике СНСД-а, Владе Републике Српске и предсједника.

Вељко Марић
СНСД Фочи даје сјај који јој припада

Фоча више никада неће гријешити. То вријеме је иза нас. Не дајте глас онима који не знају када је рођендан Републике Српске. Ми имамо резултате које ћете ви другог октобра знати оцијенити. Дајемо Фчи сјај који јој припада. Чврсто вјерујем да СНСД ради и изграђује бољу и љепшу Фочу. Преузмите одговорност за Снажну Фочу и Снажну Републику Српску!

Фото галерија:

[widgetkit id=“69″]

Архива