Додик: Окупљени за побједу и за развој

05.09.2016 Вијести из кампање

„Влада је у Бијељини уложила 380 милиона КМ у објекте инфраструктуре, обилазнице и канале, у болницу и у школе. Имамо чист образ и очекујемо да овај пут побиједимо и да у синергији локалне и републичке власти обезбиједимо бољи живот у Семберији“, рекао је Додик на централној трибини СНСД-а, која је одржана у спортској сали Гимназије.

Он је позвао чланове СНСД-а и све грађане Бијељине да буду јединствени и окупљени за опште добро у Републици Српској и уз поруку „све нас се тиче“ позвао их да 25. септембра изађу на референдум о Дану Републике.

Кандидат за градоначелника Максимовић рекао је на трибини да је политички процес промјена у Бијељини већ започет када је у мају коалиција око СНСД-а преузела скупштинску већину и поручио да се тај талас промјена не може зауставити.

„У октобру грађани имају одговорност на изборима. Након тога одговорност је моја и коалиције `Бијељина побјеђује` да оно што смо обећали и урадимо“, истакао је он.

Политичким противницима он је поручио да је било доста подјела и да он нема само подршку Бањалуке и Лакташа, него и Семберије, али и Београда и ускоро Русије и Запада, а да ће са Сарајевом сарађивати онолико колико буде потребно.

Подршку СНСД-у Бијељина и заједничком кандидату за градоначелника на скупу су пружили посланик СНСД-а у Парламентарној скупштини БиХ Милица Марковић, потпредсједник странке Никола Шпирић, министри Сребренка Голић и Јасмин Комић, народни посланици Милица Ловрић, Синиша Максимовић и Војин Митровић.

„Никакав суд ни одлука не могу нас спријечити да волимо Српску и да вјечно славимо њен рођендан. Зато 25. септембра гласамо за Српску, а 2. октобра за снажнију Бијељину“, поручила је Марковићева.

Носилац листе СНСД-а у Бијељини Недељко Ћорић рекао је на трибини да је референдум завјет и питање опстанка српског народа на овим просторима.

Он је истакао да СНСД у Бијељини има стручне људе за све функције, да зна шта треба и како може радити боље и да ће када дође на власт водити град брзим корацима напријед.

[widgetkit id=“35″]

Архива